Luchtbehandeling

Heeft u een professioneel advies nodig?

Luchtbehandeling

Verse en zuivere lucht is essentieel voor uw woning, kantoor of gebouw. Hoewel hedendaagse gebouwen beter geïsoleerd zijn en een beter energierendement hebben door hun luchtdichte infrastructuur kan er ook een tekort aan verse lucht optreden wat kan leiden tot overtollig vocht, microben en allergenen. Het lijkt binnen alsmaar comfortabeler te worden, maar zonder adequate maatregelen gaat de luchtkwaliteit juist sterk achteruit.

Schone lucht is dus nodig voor een optimaal binnenklimaat.

Medewerkers functioneren dan beter, zijn minder ziek en voelen zich prettiger op hun werkplek. Hetzelfde geldt voor hotelgasten of bewoners; ook zij ervaren hun omgeving als aangenamer met een goed binnenklimaat. Bovendien blijven gebouwen in een betere staat als ze niet aangetast worden door vocht en schimmel.

Om dit probleem op te lossen hebben wij verschillende ventilatie oplossingen die op de meest efficiënte manier verse en zuivere lucht aanleveren.

Welke techniek het meest geschikt is voor schone lucht in uw woning, kantoor of gebouw, dat zoeken wij natuurlijk graag voor u uit!

Neem contact op

Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. *